Alessi circus is coming to town

Het circus komt eraan! Alessi creëerde in samenwerking met Marcel Wanders een tableware- en accessoirecollectie die het unieke, magische gevoel van het circus viert. Ze werden beiden geïnspireerd door de uitdaging om producten te creëren die zowel functioneel als imaginair zijn.

De ‘Alessi Circus’ collectie bestaat uit 29 items en 5 limited edition stuks. Het hele assortiment is een spel van zwart, geel, rood dat met geometrische vormen een ‘one-of-a-kind’ spektakel teweegbrengt. Deze typische symbolen uit het circus roepen gevoelens van kinderlijk amusement en verwondering op. De details zijn dan ook uitermate fascinerend. De humoristische fantasie van Marcel Wanders, in combinatie met de expertise en het high-quality vakmanschap van Alessi, maken van deze collectie een unieke must have die zeker niet in de servieskast mag ontbreken.

De 5 limited edition stuks maken deze collectie zeer excentriek, niet alleen omwille van hun designwaarde, maar ook omdat er slechts 999 werden geproduceerd. De collector’s items zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben elk hun eigen betoverende persoonlijkheid. Zo is de ‘The Jester’ een echte eyecatcher. Het is een kurkentrekker die op en neer springt wanneer hij flessen zonder moeite opent. Deze nar is dan ook de ster van elk feestje!