Base by Piet Boon

Ruimte voor culinaire verbeelding

Ruim drie jaar geleden bedachten Michelin-sterrenchef Sergio Herman en chef-kok Nick Bril een nieuwe restaurantvisie.  Samen met Piet Boon Studio brachten ze hun ‘fine dining meets rock ‘n roll’-formule naar een mystieke plek in Antwerpen.  In de kapel van een voormalig militair hospitaal werd The Jane, een high-end restaurant met internationale allure, ondergebracht.  Piet Boon Studio was verantwoordelijk voor het interieurontwerp en de styling.

Samen met serax ontwierp Piet Boon ook het servies dat in The Jane wordt gebruikt.  Base by Piet Boon is gemaakt van new bone china, het is mat aan de buitenzijde en geglazuurd aan de binnenzijde.  Piet Boon en serax delen hier duidelijk dezelfde liefde voor mooie materialen, aandacht voor details en een focus op perfectie.

Het samenvoegen van design en functionaliteit resulteert zo in een verfijnd en zeer compleet servies.  Met de uitgebreide mogelijkheden qua samenstelling en de natuurlijk strakke eenvoud in vormgeving, levert base een blanco canvas voor de presentatie van creatieve, culinaire hoogstandjes.

Ontdek de volledige base by piet boon tableware collectie van serax bij Corifeo