Decopur

Passie voor linnen van eigen bodem

Als trendsetter in high-end linnen, staat decopur nu ruim 20 jaar voor een tijdloze benadering van leven en wonen. De uitgebreide lifestylecollecties in beden tafellinnen nodigen uit om de passie van Belgisch linnen te (her)ontdekken.

Tegenwoordig mag alles en mengen we naar hartenlust verschillende stijlen door elkaar. We sprokkelen onze interieurspullen een beetje van overal en maken er meer dan ooit een verlengstuk van onze persoonlijkheid van. Bij decopur zorgt een internationaal team van Belgische en Europese designers telkens voor verleidelijke en smaakvolle creaties.

Dankzij de uitgesproken visie op design, de keuze van natuurlijke, ecologische materialen en ambachtelijk vakmanschap, ademt elk ontwerp een subtiele eenvoud en elegantie uit. De harmonieuze balans tussen ontwerp en functionaliteit draagt ook bij tot een intensere beleving van kleur en materialen. Met een hernieuwde passie voor linnen brengen ze tafellinnen binnen een zacht en uitgebalanceerd kleurenpalet. Dat decopur resoluut de kaart trekt van eco friendly produceren bewijst ze ook door de focus op duurzaamheid. Met hun keuze voor eenvoud en creativiteit met puur Belgisch linnen, brengen ze een innoverende collectie voor levensgenieters met stijl. Wij zijn alvast fan!

Ontdek de unieke collectie bed- en tafellinnen van decopur bij Corifeo