Feathers by Baobab Collection

Het Belgische Baobab Collection haalt zijn ongelimiteerde inspiratie voor zijn decoratieve kaarsen uit alle hoeken van de wereld. Net zoals de unieke baobab boom in de savanne van Tanzania, imponeren de kaarsen en springen ze meteen in het oog. Zo wordt de kaars een buitengewoon luxe item dat u meteen meeneemt naar verre oorden, zonder de deur te hoeven uitgaan.

Het bijzondere aan de Baobab kaarsen is het verhaal dat ze vertellen. De naam, het parfum en de gebruikte materialen zijn steeds sterk met elkaar verbonden. De ‘Feathers collection’, waar al een zwarte versie van bestaat, wordt uitgebreid met een rode Masaai en een blauwe Touareg kaars. Deze collectie neemt u graag mee naar mistige landschappen om de koude dagen door te komen.

De ‘Masaai’ kaars verwijst naar de Masai krijgers die al eeuwen door de woestijn trekken met hun rode capes. De warme en uitnodigende geuren van amber en rum passen perfect bij de twee tinten donkerrood die het opaalglas van de kaars bekleden.

‘The blue men’, oftewel een nomadische stam uit de woestijn, vormden de inspiratiebron voor ‘Touareg’. De diepblauwe kleur werd op de majestueuze uitstraling van hun kledij gebaseerd. Noten van munt en jasmijn doen denken aan gezellige avonden rond het kampvuur met een warm kopje thee.