Jungle Safari by Baobab Collection

Spicy wildlife

Net zoals de baobab boom in de Afrikaanse savanne onmiskenbaar z’n stempel drukt op het landschap, zo laten de handgemaakte kaarsen van baobab collection een buitengewone indruk na als uitzonderlijk object van decoratie. Als pionier, zowel op het vlak van ontwerp als op vlak van geursamenstelling, is baobab collection met z’n geurkaarsen en huisparfums een gegeven voor interieurontwerpers en liefhebbers van subtiele geuren.

Voor de creatie van exclusieve geuren en kleuren vonden de ontwerpers van dit Belgische merk hun inspiratie oorspronkelijk in Tanzania, een land rijk aan intense kleuren en betoverende parfums, en van daaruit in andere wereldlijke reizen. Elke kaars vertelt daarbij een ander verhaal waarbij de naam, het parfum en de gebruikte materialen telkens nauw met elkaar verbonden zijn. Zo neemt de Prestige-reeks je mee op een geurige reis naar het mysterie van China, de ruwheid van de Russische steppe of de Egyptische grandeur van weleer. De Jungle Safarireeks, geïnspireerd op het prachtige wildlife in Afrika, wordt vormgegeven met 3 iconische huiden, wat een elegante collectie met avant garde look als resultaat geeft. Al deze geuren worden uitgewerkt door een gerenommeerd parfumeur in Grasse, de historische hoofdstad van de parfumerie.

Bij het selecteren van de grondstoffen voor de geurkaarsen staan zowel de superieure kwaliteit als respect voor het milieu centraal. De kwaliteit wordt gewaarborgd dankzij het minutieuze werk van echte ambachtslieden. Alle kaarsen worden met de hand gegoten, wat elk item tot een uniek stuk maakt. De uitzonderlijke afwerking wordt bekroond met een mooi zwart lint, dat een minimalistische touch en een welverdiend vleugje pure elegantie toevoegt.

De baobab collection omvat een ruime keuze aan decoratieve geurkaarsen en huisparfums. De kaarsen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten vervat in vazen van mondgeblazen glas. De minerale, niet-vette wax en de wieken van fijn Egyptisch katoen, garanderen de lange levensduur van elke kaars.

 De volledige reeks prestigekaarsen van baobab collection is verkrijgbaar bij Corifeo