Home fragrances by Linari

Perfecte synergie tussen geur en design

Geuren spelen een belangrijke rol in ons leven, zowel bewust als onbewust. Elke geur roept een emotie, een herinnering op. Een geur helpt ook om een bepaalde sfeer te creëren. Bovendien beschikken geuren over de eigenschap om onze stemming mee vorm te geven. Net daarom ontdekken steeds meer mensen de huisparfums, die ze bovendien als een belangrijk onderdeel van het interieur en hun leefomgeving erkennen.

Als één van de meest vooraanstaande producenten van huisparfums en eau de parfums, laat Linari zich sterk inspireren door aroma’s en design. De combinatie van verleidelijke, volcomplexe geuren met het tijdloze, moderne ontwerp van de diffusers en roomsprays laten een onweerstaanbare indruk na.  Bovendien zorgt het hoge percentage aan kwaliteitsingrediënten steeds voor een subtiele verspreiding en lange levensduur van het huisparfum.

In samenwerking met ‘s werelds topparfumeurs, werden recent 4 eigenzinnige geurcomposities aan de collectie room fragrances toegevoegd: Alba, Kyara, Nobile en Riva.  Ook hier verraadt de complexiteit van het boeket een continue zoektocht naar dé ultieme geur die steeds weer fascineert. Het zilveren golfontwerp en het mat wit of mat zwart houten deksel benadrukken de elegante vormgeving van de antiekgroene of matglazen Italiaanse flacons.  Exclusieve zwarte houten geurstokjes zorgen voor een extra avant garde look.

De verschillende geuren van Linari zijn verkrijbaar in diverse vormen. Zo zijn er diffusers, roomsprays en geurkaarsen, maar ook zepen en eaux de parfums.