Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
OKTOBER 2011
OPENDEURDAGEN VAN 7 T.E.M. 9 OKTOBER 2011

Extra aandacht voor onze Belgische collecties met veel Belgisch talent dat aanwezig zal zijn voor een ‘meet & greet’.

Zaterdag 8 oktober tussen 14 & 17 uur :
Martine Prenen signeert haar nieuw boek, de lifestylegids ‘Live, Love & Laugh’. 

Ook Francis & Pi (accessoires), Klaar Devillé (handtassen), Staen (juwelen), Henry Dean (glaswerk, polyester plantenbakken & objecten) en Céline D’Aoust (juwelen) zullen dan aanwezig zijn.

Zondag 9 oktober : open van 13 tot 17 uur.
‘Meet & Greet’ tussen 14 & 17 uur :
We nodigen u van harte uit om kennis te komen maken met Annelies Timmermans (handtassen), Clinch (accessoires), Kate & Jules (handtassen & accessoires), Elisabeth Leenknegt (glasjuwelen Elisa Lee) en Jan Leenknegt (glaskunstenaar).
Bovendien organiseren we een wedstrijd met véél mooie Belgische prijzen (meer info in de winkel).


THE GALLERY

Nog tot zondag 9 oktober in primeur expositie van de recentste glassculpturen van Jan Leenknegt.

Jan Leenknegt is op zondag tussen 14 & 17 uur zelf ter plaatse om u alles over zijn werk te vertellen.

LEES MEER »NORDIC DESIGN WEEKS Van 11 oktober t.e.m. 13 november 2011 stellen we u graag onze Scandinavische merken voor. 

U vindt bij ons o.a. het grootste aanbod van Marimekko in Belgïe.  Bovendien organiseren we naar aanleiding van 60 jaar Marimekko - exclusief voor België - een tentoonstelling van diverse objecten gemaakt met Marimekkostoffen.

Ook Muuto is met z’n pure design ruim vertegenwoordigd in onze winkel, met o.a. ‘stacked’, het flexibele kastsysteem, de E27-lamp en de ‘adaptable’ tafel, die zowel in de eetkamer als in kantoor mooi past.  Ook veel originele cadeaus en interieuraccessoires vullen dit mooie merk aan.

Nieuw in ons assortiment is Iittala met zowel echte designklassiekers (bv. de Alvar Aaltovaas), de kivi mondgeblazen theelichten, maar ook verfrissend en minimalistisch vormgegeven servies, potten en pannen, glazen, enz…  Kortom, alles voor de perfect gedekte tafel. 

Voor de kids hebben we de Tumbling Animals van bObles, waarmee ze spelenderwijs hun motoriek kunnen ontwikkelen.  De tuimelmeubels, ontwikkeld door een Deense fysiotherapeut, zijn multifunctioneel en kunnen in huis op vele manieren praktisch worden gebruikt.  De Tumbling Animals zijn verkrijgbaar in een ‘hout-look’ met details in licht en donkergrijs geruwd schuim.  Door de eenvoudige en natuurlijke uitstraling van de houtstructuur past dit tijdloze design in zowel klassieke als moderne interieurs.

Ontdek verder nog het praktische en eenvoudig te monteren string pocket opbergrek van het Zweedse merk String, de handtassen van The Swedish Model, de juwelen van David & Martin…

Ook tijdens de Nordic Design Weeks organiseren we een wedstrijd, waarbij tal van prachtige prijzen te winnen zijn (meer info hierover in de winkel).

Nordic Design Weeks


CORIFEO OP FACEBOOK

Volg ons vanaf nu op facebook !

WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »Check ook onze vernieuwde website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook