Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
NOVEMBER 2011
CORIFEO THE GALLERY : CORES DA TERRA
Van 15.11.2011 t.e.m. 4.12.2011

Selma Calheira, in 1958 in Bahia (Brazilië) geboren, richtte na haar kunststudies en eerste werkervaringen in 1984 haar studio 'Cores da terra' op. Al onmiddellijk vroegen belangrijke vakinstituten haar als spreker en docente voor haar expertise op het gebied van natuurlijke pigmenten. Cores da terra staat voor 'kleuren van de aarde' en verwijst naar de pigmenten die ze voor haar keramieken gebruikt. In de jaren negentig kregen haar creaties internationale uitstraling na exposities in New York en Parijs. In die periode creëerde ze haar eerste keramische reuzenappels, een ontwerp dat de tijd moeiteloos zou doorstaan.

Selma is inmiddels wereldwijd bekend.  Ze schoolt lokale talenten om tot ware kunstenaars en draagt zo bij tot de economische en culturele ontwikkeling van één van de armste regio's van Brazilië, nl. Bahia.  Nu is haar studio een volwaardig bedrijf, dat met zijn uniek vakmanschap wereldwijd in de smaak valt.

'The Visitor' is een design van de Belgische kunstenaar Guido Deleu (°1932), gecreëerd in 1996 voor een cultureel centrum in Vlaanderen en in productie gebracht in het keramiekatelier van Selma.  De handgemaakte beeldjes in keramiek worden afgewerkt met natuurlijke elementen zoals klei en kleurpigmenten (verkrijgbaar in 12 kleuren).  Sinds we ‘the Visitor’ in Hollywood geleverd hebben bij Astrid Bryan, is het beeld ook bekend onder de naam ‘de little John’….

Cores Da Terra
NIEUW BIJ CORIFEO : SERAX COLLECTIONS
Ann Van Hoey ontwierp voor Peter Goossens prachtig serviesgoed.

Stijlvol tafelen, zoals bij de sterrenchefs !

Serax

U vindt bij ons alles voor de gedekte tafel : prachtig tafellinnen, placemats van Chilewich, servies van iittala, Marimekko, Rosenthal, Thomas en Serax. Glazen van Divino by Rosenthal, Essence glazen iittala, bestek (o.a.van John Pawson),...
WIJ NODIGEN U UIT !
Voor onze besloten VIP-night Xmas-shopping op
woensdag 7 december, dinsdag 13 december en donderdag 22 december van 18 tot 21 uur.

Zoals u van ons gewend bent, zorgen we ook nu voor een gezellige sfeer met goede muziek, een glas cava en een leuk geschenk !

Let wel, de plaatsen zijn beperkt.  Graag vooraf inschrijven met vermelding voor welke avond u inschrijft en met hoeveel personen u komt.  Inschrijven kan via mail : info@corifeo.be of telefonisch op nr. 03 653 33 85.

Dus wees er snel bij & reserveer tijdig…
PLAN NU AL UW KERSTINKOPEN : EXTRA OPENINGSTIJDEN DECEMBER
Extra open op zondag 11 & 18 december van 10.30 tot 18 uur.

Extra open op maandag 12 & 19 december van 10.30 tot 18 uur.

VIP-night X-mas shopping :
woensdag 7 december, dinsdag 13 december en donderdag 22 december (plaatsen beperkt, vooraf inschrijven aub)
CORIFEO OP FACEBOOK

Volg ons vanaf nu op facebook !

WWW.FACEBOOK.COM/CORIFEOBRASSCHAAT »Check ook onze vernieuwde website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook