Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
DECEMBER 2011
ASTRID BRYAN SIGNEERT VOOR HET GOEDE DOEL BIJ CORIFEO
Astrid Bryan

Mediabekendheid Astrid Bryan heeft een extra grote boon voor het bekende beeldje van Guido Deleu, de 'Visitor', omdat ze vindt dat het op haar man John lijkt.
Medio 2011 leverden we het beeld dat verstuurd werd naar Astrid in Hollywood. Heel televisiekijkend Vlaanderen was er getuige van hoe ze het beeld uitpakte en aan haar man gaf voor zijn verjaardag.
Van een korte promotiereis voor haar kerstsingle 'Baby it's cold outside' maakte ze gebruik om op maandag 5 december 2011 de grote versie van de 'Visitor' bij Corifeo te komen signeren.
Het beeld waarop ze tekende wordt in april 2012 geveild voor het goede doel van Plan België en SOS Kids International (www.kunstvoorkinderen.be). De opbrengst van het beeld gaat integraal naar een capoeiraschool in Ilheus, Brazilië. Deze school ligt vlakbij het keramiekatelier van Cores da Terra, waar de 'Visitors' handgemaakt worden.
Alles verliep spontaan en in een gezellige sfeer. ATV stuurde cameraman en journalist en bracht de korte reportage dezelfde avond in het nieuws.
Wil jij trotse eigenaar worden van het beeld dat getekend werd door Astrid ? Noteer dan alvast 29 april 2012 in je agenda. De kunstveiling start om 15 uur in Brugge in het prachtige gebouw van de Koninklijke Roeiclub Brugge.

Meer foto’s van Astrid Bryan bij Corifeo op www.facebook.com/corifeobrasschaat.

'The Visitor' is een design van de Belgische kunstenaar Guido Deleu (°1932), gecreëerd in 1996 voor een cultureel centrum in Vlaanderen en in productie gebracht in het keramiekatelier Cores da Terra van Selma Calheira.  De handgemaakte beeldjes in keramiek worden afgewerkt met natuurlijke elementen zoals klei en kleurpigmenten (verkrijgbaar in 12 kleuren). 
VEEL NIEUWIGHEDEN OM IN STIJL TE FEESTEN !
Kaarsen Marianne Guedin

De prachtige ‘gouden’ versie van de kaarsen van Marianne Guedin zijn in voorraad.  Zowel qua geur als qua object is dit een fantastische sfeermaker.  Met 50 branduren heb je lang plezier van deze kaarsen, maar ook als de kaars op is, heb je nog de prachtige mondgeblazen vaas !
Hello Sexy !

Stralend de feesten tegemoet met de GlamGlow Mud Mask.  Dit 100% natuurlijk gezichtsmasker op basis van vulkanische as, klei uit Zuid-Frankrijk en groene theeblaadjes, zorgt ervoor dat je er na 10 minuten onweerstaanbaar uitziet.  Favoriet bij vele Hollywoodcelebs.  Wij zijn alvast ook fan, net zoals Nathalie Portman!
Super sexy super radiant skin and camera-ready glowing skin, it’s magic in a jar!
*’Love the smell and love the mud mask’ – Nathalie Portman, Actress.

Glamglow Mud MaskClio Goldbrenner

Prachtige handtassen en clutches van
Clio Goldbrenner. Passen perfect bij de kleding van Velvet, Fine Collection of Alize Gazouille en natuurlijk mag ook een Clinch-sjaal niet ontbreken.
Trouwens ook allemaal leuk om te krijgen.
Collectie fijne gouden juwelen in roze goud. Maak je ‘look’ compleet met deze stijlvolle juwelen. Is vooral ook echt hééél leuk om te krijgen, dus mannen, dit is altijd hét perfecte geschenk… ;- )
Nog meer inspiratie…. Inspiratie

Corifeo-cadeaubon

Uit goede bron weten we dat je ook nooit fout kan doen met een Corifeo-cadeaubon. Dus voor diegenen die het echt niet weten, is dit altijd een gepast geschenk !WIJ NODIGEN U UIT !
Voor onze besloten VIP-night Xmas-shopping op
dinsdag 13 december en donderdag 22 december van 18 tot 21 uur.

Zoals u van ons gewend bent, zorgen we ook nu voor een gezellige sfeer met goede muziek, een glas cava en een leuk geschenk !

Let wel, de plaatsen zijn beperkt.  Graag vooraf inschrijven met vermelding voor welke avond u inschrijft en met hoeveel personen u komt.  Inschrijven kan via mail : info@corifeo.be of telefonisch op nr. 03 653 33 85.

Dus wees er snel bij & reserveer tijdig…
PLAN NU AL UW KERSTINKOPEN : EXTRA OPENINGSTIJDEN DECEMBER
Extra open op zondag 11 & 18 december van 10.30 tot 18 uur.

Extra open op maandag 12 & 19 december van 10.30 tot 18 uur.

VIP-night X-mas shopping :
dinsdag 13 december en donderdag 22 december (plaatsen beperkt, vooraf inschrijven aub)
CORIFEO OP FACEBOOK

Volg ons vanaf nu op facebook !

WWW.FACEBOOK.COM/CORIFEOBRASSCHAAT »Check ook onze vernieuwde website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook