Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
JANUARI 2013
Valentijn

Alle dagen ontvangen we nieuwigheden, waaronder heel veel Belgische collecties. Zo hebben we onder meer al de nieuwste collecties van Clinch, Francis & Pi, Mooiloop, Roos Vandekerckhove en Elisa Lee glasjuweel in huis. Zeker voldoende inspiratie en ideen om het perfecte Valentijncadeau te scoren !

Valentijn

FROM BELGIUM WITH LOVE : CLIO GOLDBRENNER Clio

De tassen van Clio Goldbrenner zijn een echte musthave ! Wij zijn helemaal weg van haar nieuwste collectie, waarin we een aantal bijzonder stijlvolle zwarte tassen, maar ook heel kleurrijke eyecatchers terugvinden. Clio beloofde ons dat de tassen tegen 13 februari bij ons in de winkel zullen zijn.

NIEUW BIJ CORIFEO : SILIS BELGIUM Silis

Weer zon Belgisch succesverhaal ! 2 Belgische vriendinnen startten een jaar geleden het accessoiremerk Silis. Ze maken gelijk een doorstart met hun Decenarios armbandjes en beleven wereldfaam door de Jacksons-family die grote fan zijn van dit Belgische merk. Ondertussen lanceren ze de ene na de andere hit, met onder meer de coolbags, the snake armbanden en nu ook de nieuwe kleuren Decenarios armbandjes. Wie hip naar het strand wil, kan niet zonder de opblaasbare Bubblebee bag !

INTERIEUR EN DESIGN Interieur

We zijn juist terug van de beurs in Parijs en dat betekent dat we de komende weken nog veel meer nieuwigheden verwachten. Zo lanceerde Peugeot een electrische nootmuskaatmolen (reeds geleverd) en een kaasrasp, de nieuwe kleuren van de MyDrap servetten verwachten we eerstdaags, de leaflampen van Muuto worden een van de komende dagen geleverd, de frisse & vrolijke lentecollectie van Marimekko is al gedeeltelijk geleverd, van Cores da terra krijgen we de appels in keramiek nu ook in een fel rood, er komt een heel mooie aanvulling op het tafellinnen van Alfred, we verwachten een kleurrijke collectie van Missoni Home met een aantal nieuwe handdoeken en plaids, maar ook stijlvolle kussens en nog zo veel meer

VOLG HET OP ONZE FACEBOOK PAGINA »

IN THE PICTURE : SONNY ANGEL Sonny Angel

Sonny Angels - d hype uit Japan - hebben nu ook Benelux bereikt en zorgen ervoor dat het geluk vanaf nu altijd aan jouw zijde staat. Echte collectors items! Het blote lijfje, de appelwangetjes en de vleugeltjes zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De schattige mutsen maken deze engeltjes uniek.
CORIFEO OP FACEBOOK

Like de Corifeopagina en deel ons bericht over de Essence glazen van Iittala en maak kans op het winnen van een glazenset t.w.v. 115.60
(set van 4 witte en 4 rode Essence wijnglazen).

WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »Check ook onze vernieuwde website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook