Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
FEBRUARI 2013
Open deur 2013
Open deur

CORIFEO THE GALLERY : TAMAWA
VAN 01.03.2013 T.E.M. 23.03.2013
Tamawa

TAMAWA - 'JUWELEN & OBJECTEN MET BALLEN' VAN HUBERT VERSTRAETEN

from belgium with love Tamawa – opgestart in 2008 – heeft zijn duidelijke identiteit te danken aan de bal in bakeliet, verkrijgbaar in 8 kleuren. De Belgische designer Hubert Verstraeten creëerde eerst 2 horloges met een bolle kast in bakeliet. Dit was het begin van een ondertussen uitgebreide juwelen- en objectencollectie. LEES MEER »

Op zondag 3 maart is de kunstenaar aanwezig tussen 14 en 17 uur.

IN THE PICTURE : NOOSA AMSTERDAM Noosa

Met de lente voor de deur heeft Noosa het assortiment uitgebreid met een nieuwe reeks prachtige chunks en o.a. nieuwe armbanden in ‘embossed’ leder in de kleuren peach en grey. Ook de sandalen zijn weer volop verkrijgbaar (nu verlaagd in prijs : 89 € excl. chunks).

NEW : SONNY ANGEL CHOCOLATE SERIE Interieur

Sonny Angels - dé hype uit Japan - hebben nu ook Benelux bereikt en zorgen ervoor dat het geluk vanaf nu altijd aan jouw zijde staat. Echte collector’s items! Het blote lijfje, de appelwangetjes en de vleugeltjes zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De schattige mutsen maken deze engeltjes uniek.

Met Pasen in het vooruitzicht, nu dus ook een speciale ‘chocolade’ reeks (beperkte voorraad).


CORIFEO OP FACEBOOK

Like de Corifeopagina en deel ons bericht over de Essence glazen van Iittala en maak kans op het winnen van een glazenset t.w.v. 115.60 €
(set van 4 witte en 4 rode Essence wijnglazen).

WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »Check ook onze vernieuwde website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook