Corifeo Newsletter
NIEUWSBRIEF
 NOVEMBER 2013
Kivi


HAAL ACHT DESIGNKLASSIEKERS IN HUIS Kivi-theelichten by iittala

Koop nu zaterdag 23 november 'De Standaard' en knip de bon uit waarmee u een set van maar liefst acht Kivi-theelichten koopt voor maar 64 € in plaats van 128 €.

In 1988 ontwierp Heikki Orvola dit minimalistisch design van de Kivi-theelichten voor iittala. Deze kleine, kleurige juweeltjes van licht zijn het resultaat van de grondige kennis van glas die ze bij iittala hebben. De theelichten zijn door-en-door gekleurd en door de dikte van het glas lijkt de vlam nog meer te glinsteren, waardoor de gloed nog mooier uitkomt. Het spectrum aan kleuren zorgt ervoor dat je zelf combinaties kan maken voor elk seizoen en elke gelegenheid.

De Kivi-set is 8-delig en bestaat uit de kleuren helder, grijs, zand, appelgroen, watergroen, woudgroen, lichtblauw en zeeblauw.

Reserveer nu reeds uw Kivi-theelichten

Reserveer hier alvast uw kivi-set(s), zodat u zeker bent dat u kan profiteren van deze uitzonderlijke aanbieding !

Let wel: de bon verschijnt alleen op 23 november in 'De Standaard' en blijft geldig tot 14 december 2013. U heeft één originele bon per Kivi-set nodig (volledig ingevuld) om deze uitzonderlijke korting te bekomen.
opendeurdagen


OPENDEURDAGEN VAN 22 T.E.M. 25 NOVEMBER Doe alvast inspiratie op voor de feestdagen en ontdek onze laatste nieuwigheden !

Op zondag 24 november is de winkel extra open van 10u30 tot 17 u.

nieuwigheden


CORIFEO OP FACEBOOK

Volg ons op facebook !

WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


Bezoek ook onze website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook