Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 DECEMBER 2013
We wish you a Corifeoblue x-mas

Tot en met 24 december kan u bij ons terecht van maandag t/m zaterdag van 10.30 tot 18 uur en op zondagen 15 en 22 december van 10.30 tot 17 uur.

De winkel zal gesloten zijn op 26 december en van 1 t.e.m. 3 januari 2014.LATE NIGHT SHOPPING
Late Night Shopping

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw onze VIP X-mas shoppingavonden op woensdag 18 december en maandag 23 december, waarbij u in alle gezelligheid uw kerstinkopen kan doen. De winkel is dan extra lang geopend tot 21 uur.

U kan zich hier inschrijven voor onze shoppingavonden met vermelding van de avond waarvoor u inschrijft en met hoeveel personen u komt.

IN THE PICTURE : OVENSCHALEN PURE BY PASCALE NAESSENS VOOR SERAX Pascale Naessens

Wij wachten vol ongeduld op de levering van de ovenschalen uit de reeks ‘Pure’ van Pascale Naessens voor Serax. Wellicht hebben we ze tegen dinsdag 17 december in huis. Wenst u zeker te zijn om uw exempla(a)r(en) te hebben, reserveer dan alvast hier uw ovenschalen.
ALLES VOOR EEN STIJLVOL GEDEKTE TAFEL Stijlvol gedekte tafel

Voor een stijlvol gedekte tafel hebben we bij Corifeo werkelijk alles in huis. Prachtig Belgisch tafellinnen, een uitgebreide keuze aan servies en glazen (rosenthal, iittala, italesse, marimekko, thomas, serax, asa,…) en heel veel accessoires (peper- en zoutmolens van peugeot, ovenschalen, servietten,…)
BRIGHT IDEAS FOR ELEGANT X-MAS GIFTS

Bright ideasCORIFEO

Volg ons op facebook !

WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


Bezoek ook onze website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook