Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 JANUARI 2014
iittala

ONTDEK DE IITTALA INTERIEURCOLLECTIE BIJ CORIFEO Hoewel glaswerk en tableware bij het Finse interieurmerk iittala belangrijk blijven, worden de betaalbare designcollecties steeds meer aangevuld met nieuwe materialen en producten. De ontwerpers van iittala streven daarbij telkens naar objecten die karakter vertonen, combineerbaar en multifunctioneel zijn. De nieuwe collecties sfeerverlichting en opbergproducten trekken deze lijn ongehinderd door.IN THE PICTURE : VERLICHTING iittala

Verlichting is één van de belangrijkste factoren in het creëren van sfeer in de leefruimte, maar daarin de juiste keuze maken is niet altijd even gemakkelijk. Glas en licht lijken in die zoektocht echter voor elkaar gemaakt: een logische stap dus voor iittala om deze combinatie verder te verkennen.

De nieuwe verlichtingsobjecten van iittala zijn naast opvallende woonaccessoires meteen ook heuse lichtsculpturen die naadloos integreren in elke setting. De weerspiegeling van het licht in het mondgeblazen glas creëert een illusie van licht en laat de kamer baden in een warme, natuurlijke atmosfeer.
OPRUIMEN MET IITTALA : VAKKA & MENO
iittala

Opbergdozen zijn meestal niet het eerste waar je aan denkt voor de aankleding van je huis. Ook hier biedt iittala nu een oplossing om opbergsystemen onderdeel van het interieur te maken. Met vakka en meno kan je nu een plaats geven aan alle kleine spulletjes die verspreid in het huis liggen en die om de één of andere reden geen eigen plek vinden.

De zachte kleuren en natuurlijke materialen maken dat je deze opbergproducten niet zomaar aan het oog wil onttrekken. De vakka opbergdozen zijn bovendien stapelbaar en gemakkelijk te combineren tot een eigen, passende compositie. Ze kunnen ook dienst doen als bijzettafel of nachtkastje.

NIEUW BIJ CORIFEO: IITTALA-KLEUR REGENBLAUW iittala

Een harmonieuze blauwgrijze tint die mooi combineert met de reeds bestaande blauwe kleuren.
NIEUWE SET KIVI THEELICHTEN: INSPIRED BY BLUE. Wij stelden een speciale Inspired by Blue. kivi theelichtenset samen, inclusief de nieuwe kleur ‘regenblauw’.

Deze set bestaat uit een cadeauverpakking met 8 theelichten in de kleuren regenblauw, zeeblauw, watergroen en helder (2 per kleur) voor de prijs van 99 € ipv 128 €.

Deze aanbieding is geldig tot en met zaterdag 15 februari of zolang de voorraad strekt.
De sets zijn beschikbaar in de winkel vanaf 22.01.2014.

U kan hier uw Inspired by Blue. kivi theelichtenset reserveren.

kivi theelichtensetCORIFEO

Volg ons op facebook !

WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


Bezoek ook onze website

WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook