Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 APRIL 2014
Baobab

IN THE PICTURE : BAOBAB COLLECTION : LTD EDITION ‘ROSE & JULIET’ De nieuwste limited edition van de welbekende Baobab-geurkaarsen is een echte musthave @ Corifeo!

Met Rose & Juliet breng je de lente in huis met de fleurige geuren van rozengeur en braambes. Ook het kleurrijke, glazen jasje – een prachtige vaas nadat de kaars is opgebrand - mag er best wezen !

Inspiratie haalde Baobab bij Hans Christian Andersen: “Just living is not enough… one must have sunshine, freedom, and a little flower.”NIEUW BIJ CORIFEO : TIVOLI AUDIO : LOVE AT FIRST SOUND Tivoli

Muziek helpt vaak bij de creatie van de juiste sfeer. Tivoli Audio levert met haar draagbare en gebruiksvriendelijke audioproducten net dat. Met een prachtig design en een hoge audiokwaliteit biedt Tivoli mooie all-round oplossingen om elke kamer te voorzien van de gepaste soundtrack. Naast de gebruikelijke radio, sluit je ook zonder problemen je favoriete MP3-speler aan op de speakers, waardoor je je eigen muziekcollectie nergens meer hoeft te missen !50 JAAR UNIKKO! Unikko

Hoewel het bij velen vast een nostalgisch gevoel oproept, blijft de wereldberoemde Unikko-print van het Finse Marimekko nog even fris als in het begin. Het patroon mag dit jaar dan wel vijftig kaarsjes uitblazen, het is tot vandaag een topper in de collectie. Armi Ratia, één van de oprichters van het Finse textielbedrijf Marimekko, had ooit aangekondigd dat er nooit een bloemenpatroon in de collectie zou sluipen, maar dat was buiten ontwerpster Maija Isola gerekend, die zich - aan het begin van de Flowerpower - liet inspireren door de klaprozen in haar tuin.

Het patroon vormt zo al decennialang een ode aan eigenzinnige creativiteit. Voor deze gelegenheid creëerde Marimekko dan ook speciale feestedities om het patroon in de - euhm - bloemetjes te zetten. In de collectie tableware komt er zo een limited edition in zwart-witte tinten uit als aanvulling op de kleurrijke Unikko-print.CORIFEO GOES POP-UP: FASHION, SHOES AND BAGS
iittala Lifestylewinkel Corifeo is in 5 jaar tijd uitgegroeid tot dé verwenwinkel bij uitstek in Brasschaat en omstreken. Onlangs openden we ons eerste pop-up concept om onze kleding- en schoenencollecties extra in de kijker te plaatsen. Naast bekende namen uit het internationale circuit, is er ook ruimte gelaten voor talent van eigen bodem.

Ook kreeg het werk van Isabelle Menin een plek in een gedeelte van de winkel dat fungeert als ‘Art Gallery’ – www.isabellemenin.com

En zoals u van ons gewend bent, verwennen we onze klanten graag. Zaterdag 26 april verwelkomen we u dan ook graag met leuke muziek (inclusief dj-soundsystem). Event fuelled by Barza Cava – Hifi powered by Tivoli Audio.

Van harte welkom!CORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest