Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 SEPTEMBER 2014
iittala

ONTDEK DE IITTALA TABLEWARECOLLECTIES BIJ CORIFEO Tableware is bij Iittala steeds een belangrijke pijler in het aanbod geweest. Het Finse designmerk staat op die manier al decennialang garant voor servieslijnen vervaardigd van hoogwaardig en sterk porselein dat zelfs in de oven en diepvries kan gezet worden. Functionaliteit en kwaliteit zijn dan ook de kernwoorden bij uitstek in het designwoordenboek van Iittala. Bovendien worden ze zo ontworpen dat ze ook onderling combineerbaar zijn!IN THE PICTURE : SARJATON iittala

Het Sarjaton-servies van Iittala is het resultaat van een samenwerking tussen zes talentvolle ontwerpers uit de mode-, product-, grafische en digitale vormgeving, die allen dezelfde visie delen op een moderne interpretatie van de Finse tradities.

Sarjaton - wat ‘geen serie’ betekent in het Fins – geeft in die zin als servieslijn een nieuwe betekenis aan keuzevrijheid en flexibiliteit. De 26 essentiële alledaagse stukken uit de reeks werken net zo mooi alleen, als dat ze dat samen doen. Kenmerkend voor deze reeks zijn de reliëfpatronen op de borden en tassen, en de zachte pasteltinten waarmee je maar al te goed je eigen compositie kan maken.

Zoals alle Iittala-ontwerpen, is Sarjaton ook perfect te combineren met items uit de andere servieslijnen van Iittala.
COMBINEREN MET IITTALA : TEEMA & ORIGO
iittala

De Teema-collectie is een ontwerp van één van Iittala's meest iconische designhelden, Kaj Franck. Het is een veelzijdige servieslijn met eindeloze combinaties van vormen, maten en kleuren. Teema vat meteen ook de essentie van Scandinavisch design samen doordat elk Teema-item afgeleid wordt van drie eenvoudige vormen: een cirkel, een vierkant en een rechthoek. Het duurzame karakter maakt Teema tot het perfecte servies voor dagelijks gebruik.iittala

Voor een kleurrijk accent en meer variatie, is er Origo van designer Alfredo Häberli. Het opvallend ritmische patroon fleurt je tafel meteen op. Ook hier weer spannen eenvoudige vormen de kroon. Het is het perfecte voorbeeld van blijvend design.

Alle items uit de Teema- en Origo-collectie zijn ovenbestendig en kunnen in de vriezer, vaatwasser en magnetron. Deze Iittala-servieslijnen zien er dus niet alleen mooi uit, maar zijn bovenal ook praktisch!

CORIFEO – UITZONDERLIJK GESLOTEN De winkel zal uitzonderlijk gesloten zijn op maandag 8 september en dinsdag 9 september (wielerwedstrijd ‘Acht van Brasschaat’).NEW: SONNY ANGEL x LADUREE: LIMITED EDITION CoucouCORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest