Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 DECEMBER 2014
iittala

Tot en met 24 december kan u bij ons terecht van maandag t/m zaterdag van 10.30 tot 18 uur en op zondagen 14 en 21 december van 10.30 tot 17 uur.

De winkel zal gesloten zijn op 26 december.


LATE NIGHT SHOPPING
Late Night Shopping

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw onze VIP X-mas shoppingavonden op donderdag 18 december en maandag 22 december, waarbij u in alle gezelligheid uw kerstinkopen kan doen. De winkel is dan extra lang geopend tot 21 uur.

U kan zich hier inschrijven voor onze shoppingavonden met vermelding van de avond waarvoor u inschrijft en met hoeveel personen u komt.

IN THE PICTURE : BASE BY PIET BOON: RUIMTE VOOR CULINAIRE VERBEELDING Pascale Naessens

Ruim drie jaar geleden bedachten Michelin-sterrenchef Sergio Herman en chef-kok Nick Bril een nieuwe restaurantvisie. Samen met Piet Boon Studio brachten ze hun ‘fine dining meets rock ‘n roll’-formule naar een mystieke plek in Antwerpen. In de kapel van een voormalig militair hospitaal werd The Jane, een high-end restaurant met internationale allure, ondergebracht. Piet Boon Studio was verantwoordelijk voor het interieurontwerp en de styling.

Samen met Serax ontwierp Piet Boon ook het servies dat in The Jane wordt gebruikt. Base by Piet Boon is gemaakt van new bone china, het is mat aan de buitenzijde en geglazuurd aan de binnenzijde. Piet Boon en Serax delen hier duidelijk dezelfde liefde voor mooie materialen, aandacht voor details en een focus op perfectie.

Het samenvoegen van design en functionaliteit resulteert zo in een verfijnd en zeer compleet servies. Met de uitgebreide mogelijkheden qua samenstelling en de natuurlijk strakke eenvoud in vormgeving, levert base een blanco canvas voor de presentatie van creatieve, culinaire hoogstandjes.

Ontdek de volledige Base by Piet Boon tableware collectie van Serax bij Corifeo
ALLES VOOR EEN STIJLVOL GEDEKTE TAFEL Stijlvol gedekte tafel

Voor een stijlvol gedekte tafel hebben we bij Corifeo werkelijk alles in huis. Prachtig Belgisch tafellinnen van Decopur en Alfred, een uitgebreide keuze aan servies en glazen (rosenthal, iittala, italesse, menu, marimekko, thomas, serax, asa,…) en heel veel accessoires (when objects work, peper- en zoutmolens van peugeot, ovenschalen, servietten,…)
BRIGHT IDEAS FOR ELEGANT X-MAS GIFTS

Bright ideasCORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest