Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 DECEMBER 2014
Baobab

NIEUW BIJ CORIFEO : BAOBAB COLLECTION : DELICES SIMPLY RED LIMITED EDITION Met de geurkaars Délices Simply Red van Baobab Collection – verkrijgbaar in beperkte oplage – breng je de kerst- en eindejaarssfeer op feestelijke manier in huis. De verleidelijke geuren van zoethout, framboos en amber in combinatie met de exclusieve afwerking zorgen voor een echte must-have. De kaars is verpakt in een stijlvolle feestverpakking.

Ontdek de volledige collectie prestigekaarsen van Baobab Collection bij Corifeo.


IN THE PICTURE : WHEN OBJECTS WORK

When Objects Work is een Belgisch bedrijf dat exclusieve designobjecten maakt in samenwerking met internationaal gerenommeerde ontwerpers en architecten zoals o.a. John Pawson, Vincent Van Duysen, Claire Bataille en Kate Hume.

When Objects Work

De ambachtelijk gemaakte objecten zijn tijdloos door hun sobere en elementaire vormgeving. De collectie omvat echte designklassiekers waarvan er ondertussen verschillende in designmusea opgenomen zijn.

Ontdek de volledige collectie van When Objects Work bij Corifeo.Xmas

Tot en met 24 december kan u bij ons terecht van maandag t/m zaterdag van 10.30 tot 18 uur en op zondag 21 december van 10.30 tot 17 uur.

De winkel zal gesloten zijn op 26 december.


LATE NIGHT SHOPPING
Late Night Shopping

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we opnieuw onze VIP X-mas shoppingavonden op donderdag 18 december en maandag 22 december, waarbij u in alle gezelligheid uw kerstinkopen kan doen. De winkel is dan extra lang geopend tot 21 uur.

U kan zich hier inschrijven voor onze shoppingavonden met vermelding van de avond waarvoor u inschrijft en met hoeveel personen u komt.

BRIGHT IDEAS FOR ELEGANT X-MAS GIFTS

Bright ideasCORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest