Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 MEI 2015
Corifeo

WELKOM IN UW NIEUWE CORIFEO :
INTERIEURDAGEN VAN 27 T/M 31 MEI 2015
Op 9 mei openden wij de deuren van onze nieuwe zaak op de Bredabaan 231, over het Gemeentehuis van Brasschaat. Corifeo startte in 2008 als een kleine cadeau- en accessoirewinkel en is inmiddels uitgegroeid tot dé interieur- en designreferentie voor Noord-Antwerpen en ver daarbuiten.

Vandaag verwelkomen wij u in een pand van bijna 1000 m², met een showroom van ruim 500 m² en kantoren. U vindt bij ons nog steeds een uitgebreid aanbod aan designobjecten en cadeaus in alle prijscategorieën, maar eveneens een brede waaier aan tableware en alles voor de gedekte tafel. Bovendien hebben we nu onze collecties uitgebreid met betaalbare designmeubels en -verlichting. Hiervoor werken we o.a. samen met partners zoals Hay, Muuto en Menu. Ons team van specialisten en interieurarchitecten staat ter beschikking om zowel particuliere als professionele interieurprojecten te begeleiden.

U bent van harte welkom om onze nieuwe showroom en internationaal gerenommeerde collecties te komen ontdekken. Op zondag 31 mei is de winkel extra geopend van 13 tot 17 uur.


CorifeoNEW @ CORIFEO : HAY : BETAALBAAR SCANDINAVISCH DESIGN HAY werd in 2003 opgericht door Rolf Hay en z’n vrouw Mette. Het Deense designlabel staat voor functioneel, duurzaam en betaalbaar Scandinavisch design. HAY is een relatief jong meubelmerk, maar geniet nu reeds van een ongekend wereldwijd succes in de designbranche. De ‘About a chair’ stoelen en de ‘Don’t leave me’-tafels zijn ondertussen al echte designklassiekers. U vindt bij ons de volledige HAY-collectie met zowel stoelen, tafels, zitbanken en (woon)accessoires. Ook de Wrong for Hay collectie is bij ons verkrijgbaar. Hay
BULTHAUP PARTNERSHIP : B METROPOOL Hay

Voor het kookgedeelte vonden we het belangrijk om een professionele partner aan te spreken en een samenwerking met bulthaup b metropool was dan ook een logische keuze.

U kan bij ons in de showroom terecht voor het universele inrichtingsconcept van bulthaup b3, dat een ‘state of the art’ is als geen ander. Het systeem biedt tal van mogelijkheden voor het creëren van perfecte keukens. Bulthaup b3 is het inrichtingssysteem dat leven en werken in de keuken gemakkelijker maakt en de keuken een elegante uitstraling geeft.

De interieurarchitecten van bulthaup b metropool zullen tijdens onze interieurdagen aanwezig zijn op zaterdag 30 mei en zondag 31 mei 2015.

Schrijf u hier in voor de Corifeo nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de activiteiten en (kook)workshops die we organiseren.

bulthaup
www.bmetropool.bulthaup.be

HUWELIJKS- EN GELEGENHEIDSLIJSTEN @ CORIFEO Hay
Bijna getrouwd? Alvast proficiat!

Een huwelijkslijst bij Corifeo maakt het vragen en geven van een mooi geschenk heel eenvoudig en het biedt familie en vrienden van het bruidspaar de mogelijkheid om steeds het perfecte cadeau te kiezen. Wij helpen u dan ook graag met het opstellen en verwezenlijken van persoonlijke wishlists. Deze verlanglijsten zijn ook handig bij vele andere gelegenheden, zoals een verloving of verjaardagsfeest.

Benieuwd naar ons uitgebreid en eigenzinnig assortiment? Wenst u meer info over onze producten of doet u graag beroep op onze expertise bij het opstellen van uw lijst? Kom gerust bij ons langs, het Corifeo-team staat graag ter beschikking. Indien gewenst, kan dit ook na afspraak.

SUMMER INSPIRATION @ CORIFEO Summer Inspiration


CORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest