Corifeo Newsletter
NEWSLETTER
 OKTOBER 2015
Corifeo

Corifeo

NEW @ CORIFEO : ALESSI
Hay

Alessi is één van de bekendste designhuizen ter wereld en heeft Italië op de kaart gezet als hét designland. Sinds 1924 produceert en ontwerpt Alessi kwalitatief en betaalbaar design. In samenwerking met bekende designers zoals Philippe Starck en Marcel Wanders heeft Alessi heel wat geslaagde creaties uitgebracht die het stuk voor stuk schopten tot echte designklassiekers. Zo is de Juicy Salif fruitpers en de Anna G. kurkentrekker een musthave voor elke designliefhebber.

Ontdek vanaf nu de volledige collectie bij Corifeo.

NEW @ CORIFEO Hay


SONNY ANGELS: LIMITED EDITION Sonny angels
Sonny angels
Sonny Angels – dé hype uit Japan – zorgen ervoor dat het geluk vanaf nu altijd aan jouw zijde staat. Echte collector’s items! Het blote lijfje, de appelwangetjes en vleugeltjes zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De schattige mutsen maken deze engeltjes uniek. Met Halloween in het vooruitzicht is er nu een speciale ‘halloween’ reeks te verkrijgen bij Corifeo (ltd edition & beperkte voorraad).

CORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest