Corifeo Newsletter COOKING
 INSPIRIENCE
CORIFEO COOKING INSPIRIENCE MET DAGNY ROS OP DINSDAG 22 MAART 2016 VANAF 18 UUR

Kookworkshop met Dagny Ros : gezond genieten

De IJslandse chef-kok Dagny Ros Asmundsdottir brengt met haar creaties natuurlijke eenvoud en harmonie. Zij combineert de pure eetcultuur van haar geboorteland met elementen en specerijen uit de hele wereld. Gemakkelijk, gezond en lekker, is haar motto. Tijdens de Corifeo Inspirience van 22 maart toont Dagny hoe je - in een handomdraai – een gezond en lekker driegangenmenu op een mooi gedekte tafel zet.

Cooking inspirience - 22 maart 2016 - 2 sessies :

Sessie 1
18 uur : welkom met aperitief
18.30 – 19.30 uur : koken met Dagny
19.30 – 20 uur : boek signeren

Sessie 2
20 uur : welkom met aperitief
20.30 – 21.30 uur : koken met Dagny
21.30 – 22 uur : boek signeren
Late Night Shopping

Deelname bedraagt 25 €/pp, inclusief hapje & drankje, het boek ‘Easy Iceland’ van Dagny Ros en een goodiebag. Inschrijven kan in de winkel of via e-mail : info@corifeo.be. Aantal plaatsen is beperkt, inschrijving is pas geldig na betaling.

IITTALA X ISSEY MIYAKE : PAUSE FOR HARMONY
Late Night Shopping

De Iittala X Issey Miyake home collectie brengt harmonie in het dagelijkse leven, waarin we voortdurend worden geprikkeld om nog meer te doen en nog sneller te leven. De serie maakt ons ervan bewust dat ons huis meer dan één functie heeft; het is de plek waar we ontspannen, werken, vrienden zien en gezellig tafelen. De collectie porselein, glas en textiel, nodigt met zijn kleuren en delicate vormen uit om de rituelen van het leven thuis te vieren in een ontspannen sfeer. De collectie bestaat uit 30 items. De kleuren zijn geïnspireerd op het ontluiken van de lente en bloemen die uitkomen.


XSO Antwerpen presenteert 2 silhouetten uit de nieuwste kledinglijn van Issey Miyake met de bijzondere plooitechniek ‘baked pleats’.


Onze premium partners :