Corifeo Newsletter NEWSLETTER
 SEPTEMBER 2016
Corifeo

Corifeo


SOON AVAILABLE @ CORIFEO : ALESSI CIRCUS Corifeo

Het circus komt eraan! Alessi creëerde in samenwerking met Marcel Wanders een tableware- en accessoirecollectie die het unieke, magische gevoel van het circus viert. De uitdaging om producten te creëren die zowel functioneel als imaginair zijn, inspireerde hen beiden.

De ‘Alessi Circus’ collectie bestaat uit 29 items en 5 limited edition stuks. Het hele assortiment is een spel van zwart, geel, rood en geometrische vormen dat een ‘one-of-a-kind’ spektakel teweegbrengt. Deze typische symbolen uit het circus roepen gevoelens van kinderlijk amusement en verwondering op. De details zijn dan ook uitermate subliem. De humoristische fantasie van Marcel Wanders, in combinatie met de expertise en het high-quality vakmanschap van Alessi, maakt van deze collectie een unieke must have die zeker niet in de servieskast mag ontbreken.

De 5 limited edition stuks maken deze collectie zeer excentriek, niet alleen omwille van hun designwaarde maar ook omdat er slechts 999 werden geproduceerd. De collector’s items zijn vervaardigd uit roestvrij staal en hebben elk hun eigen fascinerende persoonlijkheid. Zo is de ‘The Strongman’ – een notenkraker - een echte eyecatcher!


CORIFEO

Volg ons op facebook !
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


U vindt Corifeo nu ook terug op Pinterest! Ontdek onze fotoprikborden voor unieke sfeerbeelden en nog meer inspiratie voor uw interieur!
WWW.PINTEREST.COM/CORIFEOLOVES »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Pinterest