Corifeo Newsletter NEWSLETTER
 mei 2017
Corifeo Corifeo

23 mei 2017 : Kookworkshop ‘Easy Nordic’ met Dagny Ros Corifeo

Op dinsdag 23 mei organiseert Corifeo opnieuw 2 kookworkshops met de sympathieke Ijslandse, Dagny Rós Asmundsdottir! Deze straffe chef kookt zoals ze praat: met vuur, passie en een tikje durf. In haar nieuwste boek ‘Easy Nordic’ brengt ze een ode aan de IJslandse kunst van het leven: lekker eten, quality time met familie en vrienden, klein geluk. De 75 gerechten zijn lekker, snel en gezond en maken het makkelijk om een druk leven toch te combineren met een gezonde levensstijl.

Samen met Dagny maken en proeven we enkele gerechten uit haar nieuwe kookboek ‘Easy Nordic’. Deelname bedraagt 35,-/pp, inclusief hapje & drankje en je persoonlijk gesigneerde ‘Easy Nordic’ kookboek t.w.v. 25 €. Er is een workshop voorzien om 18u en één om 20u. Inschrijven kan per telefoon (03 653 33 85) of in de winkel. Snel zijn is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt!
SONNY ANGELS: SKY COLOR Sonny angels
Sonny angels

Sonny Angels – dé hype uit Japan – zorgen ervoor dat het geluk vanaf nu altijd aan jouw zijde staat. Echte collector’s items ! Het blote lijfje, de appelwangetjes en vleugeltjes zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De nieuwste kleurrijke ‘Sky Color’ serie is een limited edition reeks, die bestaat uit 6 verschillende figuurtjes die elk een weertype voorstellen: sunny, cloudy, rainbow, thunder, snowy en rainy. Uiteraard bevat de reeks ook een secret Sonny Angel !
CORIFEO

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op Facebook!
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


Wist u dat we ook op Instagram te vinden zijn? Hier vindt u sfeerbeelden met de meest actuele interieur, styling en deco inspiratie. Post u graag zelf iets over uw Corifeo aankoop, tag ons dan met #corifeo.
www.instagram.com/corifeo_brasschaat »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Instagram