Corifeo Newsletter NEWSLETTER
 NOVEMBER 2018
6th edition of Blue. Lifestylemagazine – 10 years Corifeo Corifeo

Feest ! We hebben namelijk behoorlijk wat te vieren. We sturen u met gepaste trots nu de digitale versie van de zesde editie van ons magazine Blue., maar het meest bijzondere voor ons is dat Corifeo 10 kaarsen mag uitblazen. Terugblikkend op die voorbije periode, mogen we gerust stellen dat ons eerste decennium in sneltempo passeerde.

Ondertussen zijn we voor velen uitgegroeid tot dé referentie op vlak van lifestyle en design. Met alle gerenommeerde designmerken onder één dak zijn we het one-stop-shopping adres van menig liefhebber van tableware, interieur en design in Antwerpen en ver daarbuiten.

Veel leesplezier met deze 6th edition van Blue. We brengen onder andere een overzicht van onze mooiste tableware essentials – u kan bij ons terecht voor meer dan 25 verschillende serviezen en meer dan 40 bestekken – maar willen u bovenal inspireren met tal van nieuwe collecties en recepten.

De digitale versie bekijkt u hier, maar u kan ook uw gratis exemplaar ophalen in de winkel.


23 november 2018 : Black Friday : 25% korting op een selectie ‘black items’ Corifeo
SAVE THE DATE
Late Night Shopping

Extra open op zondagen 9, 16 en 23 december 2018


CORIFEO

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op Facebook!
WWW.FACEBOOK.COM/PAGES/CORIFEO »


Wist u dat we ook op Instagram te vinden zijn? Hier vindt u sfeerbeelden met de meest actuele interieur, styling en deco inspiratie. Post u graag zelf iets over uw Corifeo aankoop, tag ons dan met #corifeo.
www.instagram.com/corifeo_brasschaat »


Bezoek ook onze website
WWW.CORIFEO.BE »

Find us on facebook

Instagram