Corifeo Newsletter Newsletter
 April 2019
CorifeoCorifeo

Menu - Bottle grinder

Door het krachtige keramische mechanisme zijn de molens eenvoudig te bedienen en perfect voor het malen van meer dan alleen zout en peper. Je kan de molens vullen met kruiden, granen, noten of zaden.

Corifeo

Menu - Carrie LED Lamp

Met strakke lijnen en lichtgewicht draagbaarheid levert de Carrie LED Lamp 10 uur accutijd en kan gebruikt worden als bedlampje, op een bureau of als alternatief voor kaarsen op de eettafel.Corifeo

Izipizi - Pink Halo

Dompel je onder in de dromerige wereld van de Flash Lights collectie van Izipizi. De levendige en zachte kleuren zorgen voor een kleurrijke zomer!

Corifeo

Lyngby porcelaen – vase burgundy

De eenvoudige en pretentieloze zuilvorm past in elk huis - of de vaas nu als vrijstaand object wordt gebruikt of wanneer hij een bloem of boeket op de mooiste manier tentoonstelt. Met het tijdloze design van deze vazen creëer je instant een cosy sfeer in je woning.Corifeo

Secrid - Stitch & Ornament

Met een samenspel van hoogwaardig plantaardig gelooid leer en borduurwerk van eigen ontwerp vormt Stitch een zintuiglijke sensatie.
Ornament brengt traditionele barokpatronen naar een modern product. Het soepele 3D-leer is zowel in het aanzicht als de aanraking indrukwekkend.

Corifeo

Baobab - Dream

De geurkaars Dream voert u mee in een sprookjesachtige droom waar bloemengeuren zich vermengen met de zachte kleuren van een surrealistische hemel. Het mondgeblazen glas wordt subtiel vervormd dankzij de behendigheid van onze ambachtslieden en laat in de transparantie een delicaat gekleurde was zien.


Corifeo Newsletter

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op onze social media kanalen.
www.corifeo.be     instagram    facebook