Corifeo Newsletter Newsletter
 Mei 2019
CorifeoCorifeo

Baobab - Feathers Diffuser

De home diffuser Feathers werd vernieuwd en in een ‘nieuw jasje’ gestoken door de kunstenaar Yann Legendre, maar laat u vooral inspireren door de bijzondere geur van zwarte roos en agarhout.

Corifeo

Baobab - Modernista Raffia Marina

De Baobab Marina-kaars uit de Raffia-collectie heeft een warme ondertoon van vetiver en amber. De geur is verpakt in een prachtige lurex houder waardoor de kaars als een exclusief object in het huis fungeert.Corifeo

Lexon - Mino Speaker

MINO, de mini nomad speaker van Lexon, is zo klein dat je hem overal mee naartoe kan nemen. Hij werkt met Bluetooth en je kan er muziek mee afspelen, hands free mee bellen en zelfs selfies mee nemen! Met zijn 3W geeft hij veel geluid voor zijn kleine vorm.

Corifeo

Menu - Échasse Hurricane

De Hurricane is de nieuwste aanvulling aan de Échasse vazenlijn. Ze combineert de klassieke elegantie van een glazen vaas met een speelse, lichte expressie. De bolvormige onderkant staat op vier slanke poten die lijken op stelten. Vandaar de naam Échasse, het Franse woord voor stelt.Corifeo

Missoni – Plaid Walt & Wesley

Frisse afwisselende kleuren in een zigzag- of strepenpatroon met decoratieve franjes aan de uiteinden. De Walt en Wesley plaid van Missoni Home geven je interieur meteen een exclusieve touch.

Corifeo

Serax - Passe-partout

Vincent Van Duysen zijn stijl is er een van purisme en verfijnd materiaalgebruik. Tijdloze ontwerpen, teruggebracht tot hun essentie. De Passe-Partoutcollectie voor Serax schreeuwt niet om aandacht, maar valt vanzelf op in haar rust en eenvoud.


Corifeo Newsletter

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op onze social media kanalen.
www.corifeo.be     instagram    facebook