Corifeo Newsletter Instagram Facebook Newsletter
 Juni 2019
Corifeo

Iittala - Raami

Raami, Fins voor 'frame', is een nieuwe eettafelcollectie ontworpen door Jasper Morrison. De zorgvuldig ontworpen onderdelen in keramiek, glas en hout dragen samen bij aan een goede sfeer aan tafel bij elke gelegenheid. Elk voorwerp in de Raami-collectie is een afzonderlijk product: perfect op zichzelf, maar ook een betekenisvol deel van het geheel.Corifeo

LIND DNA – Placemats

De placemats zijn gemaakt van gerecycleerd leer, hebben een organische vorm en zijn eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Dit model kan worden gebruikt op de eettafel of om decoratieve objecten op te plaatsen. Hun visie is om designs te creëren die de Deense design-tradities respecteren maar ook durven uitdagen.

Corifeo

When Objects Work – Vincent Van Duysen

De collectie voor When Objects Work werd in 2004 gepresenteerd. Serene, sobere en krachtige bowls. De combinatie van aardewerk en hout leidt tot een warm en organisch object. In de afgelopen jaren is de collectie uitgebreid met nieuwe materialen zoals transparant en getint glas, verschillende soorten stenen en hout. Onlangs werd een bijpassende serviesgoedcollectie gelanceerd bestaande uit borden, schalen, glazen, kopjes, karaffen en dienbladen.Corifeo

Iittala – Alvar Aalto

In 1936 won Alvar Aalto met zijn serie glazen vazen de eerste prijs in de Karhula-Iittala wedstrijd voor glasdesign. Vergeleken met de decoratieve objecten in die tijd was de eenvoudige en tegelijk natuurlijke vorm revolutionair. Handgemaakte vazen geïnspireerd op de Finse natuur. Een iconisch glazen object door de vloeiende en continue beweging.

Corifeo

Züny – Bookend & doorstop

Züny is een Home Deco merk dat zich specialiseert in kunstleren handwerken. Hun passie is om originele en eenvoudige schoonheid terug te brengen naar het dagelijks leven. Kom hun boekensteunen en deurstoppers in de vorm van een vrolijke dierencollectie ontdekken in onze winkel.
Corifeo
Corifeo Newsletter

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op onze social media kanalen.
www.corifeo.be     instagram    facebook