Corifeo Newsletter Instagram Facebook Newsletter
 Juli 2019
Corifeo

Dutchdeluxes – Wooden boards

Dutchdeluxes heeft een uitgebreide collectie serveer-, BBQ- en broodplanken op de markt gebracht in verschillende vormen, afmetingen en kleuren. Ze zijn ideaal voor het serveren van kleine gerechten en hapjes, maar kunnen net zo goed worden gebruikt als snij- of vleesplank. Waar u het ook voor gebruikt, het maakt de uitstraling van uw keuken, tafel of woonkamer helemaal compleet.Corifeo

Bjørn Wiinblad – Gobelin

Een porseleinen serie geïnspireerd door Wiinblad’s originele wandtapijtentekeningen. Het combineert het bekende vrouwelijke gezicht met de driehoekige neus en amandelvormige ogen met pastelruitvormen die een geometrisch achtergrondpatroon vormen. De atmosfeer van elegantie wordt benadrukt door de fonkelende gouden bladversieringen. De collectie is zuiver en uitbundig.

Corifeo

Iittala – Essence

Het idee achter Essence was radicaal simpel. Alfredo Häberli had een collectie voor ogen met zo min mogelijk glazen waarin alle goede wijnen konden worden geschonken. Hij was ervan overtuigd dat je nog meer van de wijn geniet als de vorm van het glas eenvoudig is. Essence ligt prettig in de hand en laat goede wijn uitstekend tot zijn recht komen.Corifeo

Serax – Pure Pascale Naessens

‘Pure’ belichaamt authenticiteit en warmte ontstaan uit organische lijnen en natuurlijke materialen. Hoe je eet is minstens even belangrijk als wat je eet. Deze kommen en schalen zijn gemaakt om het leven aangenamer, mooier en makkelijker te maken. De ‘Pure’ lijn onderscheidt zich vooral in de kleuren, de organische vormgeving en de levende glazuren.

Corifeo

Hoptimist – Classic

"Geef een glimlach en je krijgt een glimlach terug!" Dat is de bedoeling van Hoptimist. Door de wiebelige vorm, de guitige koppies en de vriendelijke uitstraling kan je niet anders dan vrolijk worden als je naar de poppetjes kijkt. Geef uw ruimte een lift met een vrolijke Hoptimist, een traditioneel Deens ontwerp met een rijke geschiedenis.
Corifeo

Chilewich – Indoor/outdoor mat

Het esthetische aspect en functionaliteit worden op een perfecte manier gecombineerd. De gebruikte materialen zijn luxueus en duurzaam, wasbaar en dus makkelijk te onderhouden. Door de enorme verscheidenheid aan kleuren en weefstructuren krijgen ze telkens een nieuwe en moderne look en spreken ze ongetwijfeld iedereen aan.
Corifeo Newsletter

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op onze social media kanalen.
www.corifeo.be     instagram    facebook