Corifeo Newsletter Instagram Facebook Newsletter
 September 2019

NIEUWE OPENINGSUREN DOORHEEN HET JAAR:

OPEN VAN DINSDAG - ZATERDAG VAN 10U30 TOT 18U00
GESLOTEN OP ZONDAG EN MAANDAG

Corifeo

Hoptimist – Raw Oak

De nieuwe Hoptimist in de houten collectie is gemaakt van onbehandeld eikenhout en zal in de loop van de tijd van kleur veranderen. De Hoptimist zal een authentieke look krijgen afhankelijk van de hoeveelheid licht en vrolijke duwtjes die hij krijgt.

Corifeo

XLBoom – Rondo collectie steel

De Rondo collectie van XLBoom bestaat uit elegante roestvrijstalen accessoires. De duurzame objecten voegen dat beetje extra stijl toe aan uw huis- en tuinfeestjes. De collectie is ontworpen door Sascha Sartory. Ze zijn verkrijgbaar in zacht koper, zwart en sinds kort ook in stainless steel.Corifeo

Iittala – Vitriini box

De Iittala Vitriinidozen bieden een mooie oplossing voor het opbergen van sleutels, paperclips, knopen, sieraden of andere kleine accessoires. De handige opbergdoosjes zijn ontworpen door glasontwerpster Anu Penttinen en zijn met de hand gemaakt.

Corifeo

Brokis – Knots

Door contrasterende materialen te combineren krijgt de Knot lamp een opvallende uitstraling. Het mondgeblazen glaswerk staat in contrast met de robuustheid van het ruwe touw. De Knot hanglamp is verkrijgbaar in 4 modellen en diverse kleuren. Opgehangen in serie of solo, het resultaat is steeds indrukwekkend.
Corifeo Newsletter

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op onze social media kanalen.
www.corifeo.be     instagram    facebook