Corifeo Newsletter Instagram Facebook Newsletter
 Oktober 2019
Corifeo

Het seizoen van cadeautjes en gezelligheid komt eraan.

Baobab – Nirvana collectie

Baobab bracht een nieuwe limited editon uit! De Spirit, Bliss en Holy van de Nirvana collectie verspreiden gesofisticeerde en warme geuren in uw interieur. De verschillende kleuren en tinten in het mondgeblazen glas zorgen voor een rustgevende en gezellige sfeer.

Corifeo

Cores da Terra – Mini Visitor gold

De Visitor van Guido Deleu viert zijn 10de verjaardag. Daarom bracht Gardeco een gelimiteerde editie uit in 24k bladgoud. Het bladgoud wordt ambachtelijk geproduceerd door het atelier Mario Berta Battiloro in Venetië. Het enige atelier in Europa dat nog gebruik maakt van de oude 'battiloro' techniek; het slaan van goud.

Corifeo

Lyngby Porcelæn – Porseleinen collectie

De porseleinen Lyngby vaas is één van de meest iconische ontwerpen van Lyngby Porcelæn geworden. Toen de Lyngby vaas oorspronkelijk werd ontworpen, stond deze in schril contrast met klassieke en zeer traditionele porseleintechnieken. De langwerpige, gegroefde vormen en elegante eenvoud waren volledig nieuw. De Lyngby vaas werd sterk beïnvloed door de functionalistische Bauhaus-beweging in Duitsland, waar de nadruk lag op vorm en functionaliteit, niet alleen op verfraaiing. Ontdek de volledige collectie bij Corifeo.

Corifeo

Kay Bojesen – Panda small (15 cm)

De kleine panda van Kay Bojesen werd gelanceerd ter ere van het nieuwe pandaverblijf in de zoo van Kopenhagen. Dit lieve design brengt ongetwijfeld een glimlach op uw gezicht en is leuk om te krijgen, maar nog leuker om te geven. Met de aankoop van deze panda steunt u ook de projecten van WWF.

Corifeo

Vitra – Eames House Bird

Charles en Ray Eames verrijkten het collageachtige interieur van hun woning, het Eames House, met talrijke voorwerpen en accessoires die ze meebrachten van hun reizen. Meer dan vijftig jaar stond midden in de huiskamer een zwarte houten vogel, een stuk Amerikaanse volkskunst dat blijkbaar erg door Charles en Ray gewaardeerd werd, omdat ze het ook vaak als accessoire voor hun foto’s gebruikten. De bekende vogel is nu ook verkrijgbaar in een prachtige walnoot-editie. Door het natuurlijke karakter van hout is elke vogel uniek.

*Actie – 20%

Iittala – Leimu tafellamp

Maak het nu extra knus met de Leimu tafellamp van Iittala. Leimu is het Finse woord voor de vlammende gloed van een zonsondergang. Kies voor de versie in fijngeblazen glas gecombineerd met ruw beton, of ga voor het nieuwste model dat volledig van glas is gemaakt.

20% korting op alle Leimu modellen

Corifeo
Corifeo


*Actie – 4 + 4 GRATIS

Iittala – Essence wijnglazen

Witte wijnglazen 4 + 4 = € 66

Rode wijnglazen 4 + 4 = € 68

*Acties geldig tot en met 31/12/2019 of zolang de voorraad strekt.
Corifeo Newsletter

Volg alle Corifeo nieuwigheden, tips en events op onze social media kanalen.
www.corifeo.be     instagram    facebook