Over onze winkel

 

VeroniqueKLHet zijn drukke jaren geweest bij Corifeo.  Met onze unieke geschenkenwinkel in Brasschaat, spraken we onmiddellijk een breed publiek aan.  Het kleine ‘winkeltje’ waar we in 2008 gestart zijn, barstte dan ook al snel uit z’n voegen.  Het assortiment breidde zich steeds uit en we verhuisden naar een groter pand.

Ondertussen is Corifeo voor de derde keer in zeven jaar verhuisd en beschikken we over ruim 600 m² kleur & gezelligheid, met een eigenzinnige en smaakvolle mix aan producten die u niet overal terugvindt.  Deze nieuwe locatie geeft ons ook de ruimte om interieurinrichting uitgebreider aan bod te laten komen. Het opvolgen van de laatste ontwikkelingen op vlak van lifestyle & design komt bij ons dan ook als een tweede natuur. Zowel trends in interieur, lifestyle en mode nemen in onze wereld een prominente plaats in, zo ook bij Corifeo.  Soms ongedwongen vooruitstrevend, soms onderdeel van een fris opgesmukte revival.  Vaak herkenbaar, maar toch onverwacht.

U kan bij ons terecht voor originele designartikelen en unieke interieuraccessoires, die zowel mooi ogen als functioneel zijn. We leggen vaak de nadruk op natuurlijke materialen zoals glas, hout en keramiek en hebben een voorliefde voor strakke eenvoud, aangevuld met trendy accentkleuren.

Ook tableware zit steeds steviger in het Corifeo-DNA verankerd en bepaalt meer en meer de identiteit van onze winkel.  Dit vatten we veel ruimer op dan louter het kiezen van het juiste servies; het gaat om tafeldekking in de ruimste betekenis van het woord.  We brengen mooie Belgische collecties tafellinnen, hebben een uitgebreid aanbod in servies, glazen en bestekken, evenals een breed assortiment tafeldecoratie.

En ook als schattenjager of gehaaste cadeauzoeker bent u bij ons aan het juiste adres!  U vindt ongetwijfeld een leuk cadeau, voor elke leefdtijd en voor elk budget.  Vindt u zelf kiezen moeilijk of hebt u er de tijd niet voor, dan is de Corifeo-cadeaubon de perfecte oplossing.

U bent van harte welkom in onze winkel om onze collecties te ontdekken, met vragen om advies of gewoon voor een leuke babbel!

Véronique