Rabbit Chairs by Qeeboo

De ‘Rabbit Chair’ collectie is een serie van pop, funky, moderne Qeeboo designkonijnen, ontworpen door Qeeboo oprichter Stefano Giovannoni. Stefano studeerde architectuur in Milaan en tijdens zijn 30-jarige loopbaan wist hij al verschillende awards te bemachtigen. Zijn missie met het nog jonge Qeeboo is om emotionele objecten te creëren voor een breed publiek en daar is hij met deze reeks helemaal in geslaagd!

Het idee om een konijn als stoel te ontwerpen kwam er omdat het silhouet van het dier gelijkenissen vertoond met dat van een stoel. De oren werden ontworpen als rugleuning, met maximaal zitcomfort. Zo kan de ‘Rabbit’ perfect van de eetkamer naar de woonkamer naar de kinderkamer hoppen; de stoel past werkelijk overal in huis! Ook als puur designobject brengt de stoel een flinke dosis pret met zich mee.

De ‘Rabbits’ zijn beschikbaar in kleuren als wit, grijs, groen en oranje, maar de gouden versie is het echte statement piece van de collectie. Ook zijn er twee verschillende groottes: één voor volwassenen en één voor kinderen. Maar de chairs zijn zò fun dat zelfs de volwassen konijnen het kind in elk van ons naar boven brengen!