Tafelen in stijl met Stelton

Samen met getalenteerde designers maakt Stelton duurzame en functionele ontwerpen die het dagelijkse leven aangenamer maken. De minimalistische tableware en interieur collecties typeren het Deense merk.

Recent lanceerde Stelton de Emma serie. Met een elegante thee- en koffiekan, waterkoker, melkkan, suikerpotje en ontbijtkom is deze reeks geschikt voor dagelijks gebruik. Strakke lijnen en een samenwerking tussen hout en porselein geven de Emma collectie een puur Scandinavische look. Alle essentiële onderdelen uit de reeks kunnen op zichzelf gebruikt worden, maar dankzij de zachte kleuren en subtiele accenten kan er op de hedendaagse eettafel ook eindeloos gecombineerd worden.

De Emma theekan heeft een slim geïntegreerde theefilter. Je doet de thee in de filter en giet warm water in de kan. Naargelang de gewenste sterkte van de thee kan je met één enkele draai aan de dop de filter sluiten en de trekking stoppen. Zo drink je steeds thee op de perfecte temperatuur en met de juiste smaken. De innovatieve kenmerken hebben ertoe bijgedragen dat de collectie al verschillende design awards gewonnen heeft.