Verilin huislinnen

Sinds 1956 vervaardigt het Kortrijkse Verilin huislinnen en decoratiestoffen. Gepassioneerd vakmanschap, traditie en doorgedreven innovatie zorgen ervoor dat de producent van hoog kwalitatief bed- en tafellinnen vandaag bekend staat als een internationaal gerenommeerde luxestoffenfabrikant. De samenwerking met nationale en internationale designers zorgt elk seizoen opnieuw voor verrassende collecties die elegantie uitstralen. Verilin profileert zich eveneens als leverancier van hoogwaardig maatwerk. Om de kwaliteit te kunnen garanderen – van het weven tot de afwerking – werd bewust gekozen om het volledige productieproces in eigen beheer te houden.

De exclusieve uitstraling van het linnen wordt versterkt door de toevoeging van edele materialen zoals zijde, mohair en cashmere. Dit resulteert in stoffen met een luxueuze look & feel die tevens het gebruiksgemak van katoen hebben.

Verilin, drager van onder meer het Belgian Linen-Label, verlegt hierdoor steeds haar grenzen met een product dat verankerd is met de eeuwenlange Vlaamse textieltraditie. De wereldtop op uw tafel!