Wallets by Secrid

Munt- en papiergeld wordt meer en meer vervangen door bankkaarten. Het Nederlandse Secrid brengt daarom een nieuwe generatie portemonnees op de markt. Met één simpele beweging schuif je je kaarten trapsgewijs uit de portomonnee. Zo vind je, zelfs zonder de portemonnee te openen, de kaart die je zoekt.

Betalen met de kaart vergroot het gebruiksgemak, maar langs de andere kant ook de risico’s. Met een Secrid wallet hoef je je hier echter geen zorgen over te maken; de innovatieve Cardprotector in elke Secrid wallet beschermt je kaarten. RFID (Radio Frequency Identification) kaarten als creditcards en toegangskaarten zijn in een normale portemonnee immers niet veilig opgeborgen omdat deze makkelijk gekopieerd en geactiveerd kunnen worden door digitale zakkenrollers. De Secrid Cardprotector blokkeert dergelijke aanvallen en werkt zoals een firewall in je portemonnee.

De wallets zijn niet alleen handig, maar ook mooi dankzij hun strakke, leren design in verschillende kleuren. Ook biedt de portemonnee ruimte aan extra kaarten, paspoort, papiergeld, visitekaartjes, etc.