XLBoom: de schoonheid van het handgemaakte

Powerkoppel Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert bundelden 20 jaar geleden hun passie voor vakmanschap en liefde voor design samen in een nieuw project. Het Belgische XLBoom was geboren.

schermafbeelding-2016-09-28-om-15-10-37

XLBoom maakt decoratieve home accessories voor indoor & outdoor. De producten zijn niet alleen functioneel, maar brengen ook een aangename luxesfeer in uw interieur. Elk item heeft z’n eigen speciaal verhaal, omdat elk stuk handgemaakt en uniek is. Een verhaal dat de perfecte mix illustreert tussen bijzondere kwaliteit en duurzaamheid, tussen handmade en perfecte imperfectie.

‘Originality and high quality is what characterizes our story’

It’s all in the details! Bij XLBoom wordt veel aandacht besteed aan het ontwerp, maar ook aan het productieproces en de afwerking. Dit wordt allemaal gestuurd vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem. Designers als Finn Stone en Sascha Sartory leverden met hun creativiteit een mooie bijdrage aan de collecties.

Door te werken met duurzame en pure materialen blijven de objecten tijdloos. De focus bij XLBoom ligt dan ook steeds op ‘conscious shopping’. Aesthetics for everyday life, dat is waar XLBoom voor staat!